tiistai 15. marraskuuta 2016

Oravanpyöriä

Elämääni kasaantuu vuoroin positiivia, vuoroin negatiivisia oravanpyöriä. Kun hyvä jakso on käynnissä, asiat soljuvat eteenpäin mukavasti, onnistumiset ja hyvä tuuri seuraavat toisiaan. Elämä hymyilee - kunnes se yhtäkkiä sinkoutuu toisille raiteille. Onni tuntuu lopahtavan  surkeiden sattumusten, kaaoksen ja vastoinkäymisten sarjaan. Lopulta tuulimyllyn suunta kääntyy taas hyvän tuulen puolelle - loputon kierre alkaa jälleen alusta.

Olen usein jälkikäteen pohdiskellut ja tutkiskellut oman elämän hyviä ja huonoja tapahtumajaksoja. Lähes aina löydän negatiivisen oravanpyörän alkulähteen, jonkin väärän päätöksen tai valinnan, josta ikäänkuin rangaistuksena käynnistyy hurja tappioputki. Kurjuuden pituus on vaihteleva, ehkäpä väärän päätöksen vakavuus määrittää sen, milloin virhe on tullut kuitatuksi ja hyvä flow voi taas alkaa.

Parhaillaan elämässä on meneillään orastava hyvien asioiden jatkumo. Toivon kovasti että onnistun tekemään oikeita valintoja saadakseni sen voimistumaan ja kantamaan kauas eteenpäin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti